Hello, can we help you ?

Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du användningen av cookies.att fortsätta använda denna webbplats godkänner du villkoren och vår användning av cookies.

I urvalet av Kamppailuvaruste hittar du säkert rätt boxningshandskar om du behöver dem till något, t ex sparring, fitnessboxning och matcher. Sporten kan till exempel vara boxning, kickboxning, thaiboxning eller Självförsvarssporter som Hokutoryu ju-jutsu, Krav Maga, Defendo.

Antalet uns i boxhandskar anger handskens vikt och därmed också mängden stoppning, för ju fler uns handskarna har, desto mer stoppning brukar de ha. Ett större antal uns skyddar bättre din egen hand och din motståndares. I matcher vill man ha handskar med knockoutkraft, så 8-12 oz handskar brukar användas i dem.

Antalet uns talar om inte storleken på boxningshandsken, men handskar med ett lägre antal uns passar ofta en mindre hand bättre och handskar med ett högre antal uns passar en större hand. Den allmänna rekommendationen är att kvinnor och ungdomar 10 och 12-oz. och herrar 14 och 16 oz.

Vi har boxningshandskar, t.ex. från följande märken: Fairtex, Fight2, Budo Nord, Blue Corner och Zebra.

Aktiva filter