Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Eco Friendly Rash Guards

Eco Friendly Rash Guards

Tatami Fightwear tuo markkinoille Eco Friendly Rash Guardin

Osana lisääntynyttä sitoutumista ympäristön auttamiseen ja kestävämpien tuotteiden luomiseen Tatami Fightwear tuo sinulle Eco Friendly No Gi -sarjan

Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet on valmistettu materiaalista, joka koostuu suuresta osasta RPET -filamenttilankoja. Tämä lanka on GRS (Global Recycle Standard) -hyväksytty.

Mikä on RPET?

Kierrätetty lemmikkikangas (RPET) on uudentyyppinen vihreä, ympäristöystävällinen kangas, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Tonni regeneroitua RPET -lankaa vastaa 67 000 muovipulloa, 4,2 tonnin vähennys hiilidioksidissa, 0,0364 tonnin öljy- tai 6,2 tonnin veden säästö. On sanomattakin selvää, että RPET: n käytön lisääntymisellä voi olla suuri vaikutus ympäristöön.

Raakaa RPET -filamenttilankaa on monenlaisia ​​käyttötarkoituksia, ja siitä voidaan valmistaa esimerkiksi urheiluvaatemateriaalia, joka on inspiroinut suunnittelua ja Balance Rash Guard -tuotteen luomista. Tämä rash guard on valmistettu 85% RPET -polyesteristä ja 15% elastaanista, joka painaa 210 GSM:ssä. Tämän ansiosta rash guard voidaan vetää ja jännittää, kuten Jiu Jitsussa odotettiin, samalla kun se on kestävä ja maksimoi istuvuuden ja mukavuuden.

Pakkaamme tuotteen itse tuotteen lisäksi polypussiin, joka käyttää biohajoavaa muovia.

    Jätä vastaus