Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Turvallinen maksu

Verkkokaupan maksuvälittäjinä toimivat seuraavat:

VismaPay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. on 5.päivänä huhtikuuta 1993 annetun rahoitusalan lain muutetun 2§:n mukaisesti lisensoitu luxemburgilainen luottolaitos ja on Luxemburgin valvontaviranomaisen, Commision de Surveillance du Secteur Financierin, valvonnassa. Yhtiön sääntömääräinen kotipaikka on Luxemburgissa (L-1150).
PayPal Inc. (joka on eräs PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.:n emoyhtiöistä) sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa

MultiSafepay BV, jonka kotipaikka ja päätoimipaikka ovat Amsterdamissa, Alankomaissa, osoitteessa Kraanspoor 39 (1033 SC).